

Готувати геть нескладно
Пропонуємо рецепт гостренького, пікантного та дуже апетитного салату з кабачків. Його роблять з баклажанами, але й з кабачками він виходить нічим не гірше, має свій цікавий смак і аромат.
Солодкий перець та помідори подрібнюємо за допомогою м’ясорубки або блендера у різний посуд.
Часник ви можете подрібнювати як м’ясорубкою, так і блендером або дрібно посікти ножем. Щоб очистити його, ви можете залити зубчики кип’ятком, потримати хвилину та очистити.
Кабачки ріжемо кружечками.
Ставимо на плиту помідорне пюре з перцем, засипаємо сіль і цукор, вливаємо олію, тушкуємо під кришкою 10 хвилин після того, як маса закипіла.
Додаємо кабачки, доводимо до кипіння і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні 35 хвилин, періодично перемішуючи.
Вливаємо оцет, доводимо до кипіння та варимо хвилину.
Розкладаємо салат у стерилізовані баночки, закручуємо стерилізованими кришками та залишаємо остигати.
Зберігаємо консервацію у підвалі або коморі.
Дуже смачний салат готовий, гостроту якого ви можете регулювати, змінюючи кількість часнику і ще можна додати гострий перчик.
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ
Українці, у яких пенсія менш як 10 000 грн, отримають надбавку: як оформити
Переведення годинників змінили: з’явилося уточнення про літній час 2025
Спільних дітей у них немає: спливли нові деталі про Залужного і його дружину (ФОТО)
Постапокаліпсис: три знаки Зодіаку, які виживуть за будь-яких умов
Їмо просто ложкою: Дуже смачна намазка на хліб із ходових продуктів
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415