Сезон лисичок: просто посмажте – і в банки на зиму

Ці гриби стануть вашими улюбленими

Лисички – це особливі гриби. Вони смачні, ароматні, ніжні. Цього року прогнозують великий урожай лисичок, тож пропонуємо вам приготувати на зиму консервацію, яка стане надзвичайним делікатесом.

Інгредієнти:

  • Лисички
  • Олія
  • Масло

Щойно зібрані гриби очищаємо, заливаємо холодною водою і добре промиваємо. Кладемо в друшляк, щоб стекла вода. Великі гриби нарізаємо (не надто дрібно), а маленькі залишаємо цілими.

У глибоку сковороду наливаємо олію без запаху і кладемо підготовлені лисички. Починаємо смажити на невеликому вогні. Лисички осядуть та уваряться.

Коли вся рідина википить, додаємо шматочок вершкового масла, сіль на смак і смажимо гриби до золотистого кольору.

Готові гриби швидко укладаємо у стерилізовані скляні банки та зверху наливаємо шар олії.

Закриваємо банки прокип’яченими кришками і загортаємо у теплу ковдру.

Смачного!

Джерело: zhyttia

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень