Сезон лисичок: просто посмажте – і в банки на зиму

Ці гриби стануть вашими улюбленими

Лисички – це особливі гриби. Вони смачні, ароматні, ніжні. Цього року прогнозують великий урожай лисичок, тож пропонуємо вам приготувати на зиму консервацію, яка стане надзвичайним делікатесом.

Інгредієнти:

  • Лисички
  • Олія
  • Масло

Щойно зібрані гриби очищаємо, заливаємо холодною водою і добре промиваємо. Кладемо в друшляк, щоб стекла вода. Великі гриби нарізаємо (не надто дрібно), а маленькі залишаємо цілими.

У глибоку сковороду наливаємо олію без запаху і кладемо підготовлені лисички. Починаємо смажити на невеликому вогні. Лисички осядуть та уваряться.

Коли вся рідина википить, додаємо шматочок вершкового масла, сіль на смак і смажимо гриби до золотистого кольору.

Готові гриби швидко укладаємо у стерилізовані скляні банки та зверху наливаємо шар олії.

Закриваємо банки прокип’яченими кришками і загортаємо у теплу ковдру.

Смачного!

Джерело: zhyttia

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

У Рівному загубилася собака Луна

У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925

У Рівному шукають власників загублених ключів

Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415

Більше оголошень