Сезон лисичок: просто посмажте – і в банки на зиму

Ці гриби стануть вашими улюбленими

Лисички – це особливі гриби. Вони смачні, ароматні, ніжні. Цього року прогнозують великий урожай лисичок, тож пропонуємо вам приготувати на зиму консервацію, яка стане надзвичайним делікатесом.

Інгредієнти:

  • Лисички
  • Олія
  • Масло

Щойно зібрані гриби очищаємо, заливаємо холодною водою і добре промиваємо. Кладемо в друшляк, щоб стекла вода. Великі гриби нарізаємо (не надто дрібно), а маленькі залишаємо цілими.

У глибоку сковороду наливаємо олію без запаху і кладемо підготовлені лисички. Починаємо смажити на невеликому вогні. Лисички осядуть та уваряться.

Коли вся рідина википить, додаємо шматочок вершкового масла, сіль на смак і смажимо гриби до золотистого кольору.

Готові гриби швидко укладаємо у стерилізовані скляні банки та зверху наливаємо шар олії.

Закриваємо банки прокип’яченими кришками і загортаємо у теплу ковдру.

Смачного!

Джерело: zhyttia

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень