Сезон лисичок: просто посмажте – і в банки на зиму
Ці гриби стануть вашими улюбленими
Лисички – це особливі гриби. Вони смачні, ароматні, ніжні. Цього року прогнозують великий урожай лисичок, тож пропонуємо вам приготувати на зиму консервацію, яка стане надзвичайним делікатесом.
Інгредієнти:
- Лисички
- Олія
- Масло
Щойно зібрані гриби очищаємо, заливаємо холодною водою і добре промиваємо. Кладемо в друшляк, щоб стекла вода. Великі гриби нарізаємо (не надто дрібно), а маленькі залишаємо цілими.
У глибоку сковороду наливаємо олію без запаху і кладемо підготовлені лисички. Починаємо смажити на невеликому вогні. Лисички осядуть та уваряться.
Коли вся рідина википить, додаємо шматочок вершкового масла, сіль на смак і смажимо гриби до золотистого кольору.
Готові гриби швидко укладаємо у стерилізовані скляні банки та зверху наливаємо шар олії.
Закриваємо банки прокип’яченими кришками і загортаємо у теплу ковдру.
Смачного!
Джерело: zhyttia
Радіо Трек: НОВИНИ