Десерт буде готовий за десять хвилин: домашній шоколад за цим рецептом просто розтане в роті
Такий шоколад не тільки смачний, а й корисний
Хоч магазинні цукерки отримати легше, домашні смаколики завжди виходять корисніше.
Пропонуємо вам приготувати домашній шоколад. Готувати його – одне задоволення, а їсти – тим паче! До того ж ви будете знати, з чого приготували десерт, там немає ніякої «хімії».
Інгредієнти:
- молоко сухе незбиране — 270 г;
- цукор – 180 г;
- масло вершкове – 120 г;
- вода – 100 мл;
- какао-порошок – 50 г;
- волоський горіх, фундук, родзинки кишмиш — за бажанням.
Змішати сухе молоко із какао до однорідного стану.
Закип’ятити воду, додати цукор. Додати вершкове масло.
Вилити сироп у суміш із молока і какао, додати подрібнені лісові горіхи, волоські горіхи або родзинки на свій смак. Перемішати все до однорідного стану.
Вилити нашу заготовку у форму, розрівняти та поставити шоколад у холодне місце до повного застигання.
Смачного!
Джерело: telegraf
Радіо Трек: НОВИНИ