

Мариновану скумбрію подають з цибулею і зеленню
Після спекотного літнього дня хочеться повечеряти чимось негарячим. Дуже смакуватиме холодна скумбрія, засолена за власним рецептом. На приготування цієї смачної страви йде не більше ніж 20 хвилин.
Щоправда, доведеться зачекати 24 години, поки рибка засолиться. Можна зробити у вихідні, а потім увесь робочий тиждень насолоджуватися смаком.
Скумбрію почистити, видалити плівку і хребет.
У каструлю налийте воду. Додайте сіль, цукор, лавровий лист, перець. Після закипання залиште на вогні ще 2 хвилини. Повністю охолодіть розсіл. У холодний розсіл долийте оцет. Цим маринадом залийте рибку і закрийте кришкою.
Наріжте філе на шматочки й перекладіть у форму. Їсти рибку можна вже через добу.
Джерело: odnaminyta
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується усіх, хто є клієнтом Приват Банку: повідомили про важливі зміни
Їхні слова стають пророчими: 5 знаків Зодіаку, які бачать більше за інших
Цікаві зустрічі – Близнюкам, день трансформацій – Скорпіонам: 26 березня
Тепер головне - фото виставити: батьки критикують проведення зайвих заходів у школах
Цю схему часто використовують в обмінниках: на що звернути увагу, коли міняєте валюту
Запечена молода картопля, яка тане у роті: ідеальний рецепт
Закриваю по 60 банок і не вистачає. Найсмачніша кабачкова ікра на зиму
Котлети з капусти: на смак як м’ясні, а готуються із дуже бюджетних продуктів
Абсолютно літній салат з крабовими паличками. Так смачно, що його можна робити 7 днів на тиждень
Як їдять кабачки в Китаї: кращого рецепту закуски ви не знайдете
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415