Абсолютно літній салат з крабовими паличками. Так смачно, що його можна робити 7 днів на тиждень

Готувати всього 5 хвилин

Салатом з крабових паличок навряд чи когось можна здивувати. Та лише, якщо робити його класичну версію з майонезом. Насправді соус, яким заправляють салат, відіграє одну з основних ролей у формуванні його смаку.

Якщо замінити звичайний майонез на цікавий і незвичайний соус, салат з крабовими паличками заграє зовсім іншими барвами і смаками, пише odnaminyta.

Інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • яйця – 5 шт;
  • огірки – 3 шт;
  • кукурудза консервована – 100 г;
  • майонез – 200 г;
  • твердий сир – 150 г;
  • кріп – 1 пучок;
  • часник – 1 зубчик;
  • гірчиця – 1 ч.л;
  • сіль, перець – на смак.

Спочатку приготуємо соус, яким будемо заправляти салат. Нарізаємо кріп дрібно і перекладаємо у миску. До кропу додаємо натертий на дрібній тертці твердий сир. Сир можна обрати будь-який, який вам подобається, але він повинен мати виражений сирний смак. Туди ж додаємо видавлений часник, гірчицю, майонез і трішки чорного меленого перцю. Все ретельно перемішуємо.

Яйця потрібно відварити, огірок при потребі очистити від шкірки.

Крабові палички, яйця та огірок нарізаємо на невеликі кубики й відправляємо у глибоку миску. Зверніть увагу, що потрібно обрати смачні і якісні крабові палички, адже вони головним чином формують смак страви.

До нарізаних інгредієнтів додаємо консервовану кукурудзу і викладаємо всю заправку. При необхідності салат підсоліть.

Такий салат потрібно подавати до столу одразу після приготування. Зберігається в холодильнику він не довше ніж 12 годин.

Крабовий салат із майонезно-сирною заправкою виходить дуже смачним, ніжним і водночас пікантним. На смак цей салат кардинально відрізняється від класичного варіанту цієї страви. Він виходить більш яскравим і багатим на смакові відчуття.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень