ТОП-3 харчові звички з СРСР, які досі є в кожного з нас

Перевірте себе

Харчова поведінка – це звички людей, з якими боротися найважче. Вони формуються ще у дитинстві, коли малеча вбирає все спосіб життя батьків, наче губка. Тому і зараз чи не кожен з нас має звички, якими активно користувалися громадяни СРСР.

Зокрема, можна виділити щонайменше три харчові звички з радянських часів.

Їсти вранці кашу чи суп

Суп і каші можна їсти у будь-який прийом їжі, це не обов'язково мають бути страви для сніданку. На думку фахівців, вранці корисніше з'їсти легкі білкові страви, наприклад яєчню, омлет, варені яйця, яйця пашот, а також салати, вівсянку на воді, сирники.

Їсти обов'язково хліб 

Хліб — корисний продукт, але краще вибирати цільнозерновий і не їсти його, наприклад, зі стравами з картоплі, макаронів, бо хліб сам по собі є калорійним продуктом. З хліба краще робити бутерброди, їсти з салатами, супом.

Їсти консервовані овочі та фрукти

Консервовані продукти не дуже корисні, оскільки у процесі консервації вони проходять декілька видів термічної обробки високими температурами і майже всі корисні вітаміни втрачають.

До того ж при консервації овочів часто використовують оцет, а при варінні варення багато цукру!

Джерело: food.obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень