

Щоб молоко не скисало
Пастеризація чи кип'ятіння молока — найперший засіб проти його скисання. Молоко, яке не пройшло таку обробку, скисає за кімнатної температури за 12-24 години після того, як його видоїли.
Прокип'ячене молоко може залишатися свіжим до тижня. Значення має і в чому молоко зберігається — найкраще його зберігати в скляному чи фарфоровому посуді.
Джерело: tsn.ua
Радіо Трек: НОВИНИ
Переведення годинників змінили: з’явилося уточнення про літній час 2025
Що робити зі знайденим на городі курячим яйцем: народні прикмети
Рахунок пішов на тисячі: німці масово не пускають до себе українців
Українська вчителька отримала «розрив свідомості» від зарплатні у Німеччині
В ці дати народжуються діти-вчителі
Закусочний торт з крекерів за 10 хвилин: гості будуть у захваті (ФОТО)
Можна більше не смажити: смакота з кабачків за 20 хвилин
ТОП-4 продукти: Їжа, якої насправді не було у СРСР
Мариновані кабачки «Кривава Мері»: це буде найулюбленіша страва взимку
Єврейський рецепт, з яким ви перестанете готувати звичайні котлети
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415