

Готувати просто
Пропонуємо вам приготувати смачні мариновані кабачки на зиму з томатною пастою. Така оригінальна закуска сподобається не тільки вашим рідним, а й гостям. Тому сміливо готуйте смачні заготовки на зиму і пригощайте родину та друзів.
Кабачки миємо під проточною водою і нарізаємо так, щоб нарізані скибочки помістилися в банку.
Ретельно промиваємо під проточною водою гострий перець, кріп, листя смородини та вишні. А потім очищаємо часник від шкірки.
У чисті півлітрові банки укладаємо зелень і прянощі. На такі невеликі банки буде достатньо додати по одному листочку зелені. Кип'ятимо воду в чайнику, нам знадобиться окріп.
Після чого заповнюємо банки нарізаними кабачками. На одну півлітрову банку вам знадобиться приблизно 250-300 грамів нарізаних кабачків.
У кожну банку нарізаємо часник та кілька шматочків гострого перцю. Також додаємо в кожну банку запашний перець.
Банки з кабачками заливаємо окропом із чайника та накриваємо кришками. А поки приготуємо маринад для наших кабачків.
У каструлю наливаємо воду і ставимо на плиту. Потім додаємо сіль, цукор і томатну пасту. Все добре перемішуємо, доводимо маринад до закипання і кип'ятимо 1 хвилину.
Зливаємо воду з кабачків і в кожну банку наливаємо оцет (приблизно 15 мл або 1 ст. л. на кожну півлітрову банку). Після чого заливаємо маринад, який закипів, у банки до самого верху.
Банки накриваємо кришками та поміщаємо в каструлю з теплою водою стерилізуватися. З моменту закипання води стерилізуємо кабачки 8-10 хвилин. Потім дістаємо банки з каструлі, закриваємо щільно кришками. Банки перевертаємо кришками донизу і залишаємо до повного охолодження на 6-8 годин, можна додатково укутати теплим рушником.
Джерело: food.obozrevatel
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується усіх, хто є клієнтом Приват Банку: повідомили про важливі зміни
Їхні слова стають пророчими: 5 знаків Зодіаку, які бачать більше за інших
Цікаві зустрічі – Близнюкам, день трансформацій – Скорпіонам: 26 березня
Тепер головне - фото виставити: батьки критикують проведення зайвих заходів у школах
Цю схему часто використовують в обмінниках: на що звернути увагу, коли міняєте валюту
Шкода гречки: відомо, кому не можна їсти гречану кашу
Секретний рецепт, який був у кожній шашличній СРСР: божевільно фантастичний соус
Навіщо потрібна висувна скринька під духовкою: майже ніхто не знає, як її використовувати
Сніданок, як у ресторані, з простих продуктів
М’яса – нема, а смак – є: рецепт святкових рулетів з баклажанів
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415