Секретний рецепт, який був у кожній шашличній СРСР: божевільно фантастичний соус
Він дуже насичений
За часів СРСР поняття соусів і кетчупів не існувало. Був лише майонез. Тож до м’яса господині завжди готували соус власноруч всього з кількох інгредієнтів.
Соус до м’яса, який був на кожному столі в СРСР
Інгредієнти:
- Томатна паста - 400 г
- Цибуля - 1 шт
- Кінза - пучок
- Базилік - пучок
- Оцет - 1 ч.л.
- Вода
- Сіль - 1 ч.л.
- Цукор - 2 ч.л.
- Олія - 1 ст. л.
Кінзу і базилік помити, дрібно порізати.
Цибулю почистити та порізати невеликими кубиками.
У чисту літрову банку додати всю томатну пасту, цибулю, кінзу і базилік.
Потім додаємо олію, цукор, по 1 чайній ложці солі, чорного меленого перцю, оцту і трохи води.
Перемішуємо всі інгредієнти, закриваємо банку з соусом для шашлику і добре струшуємо.
Такий соус можна зберігати у холодильнику до 5 днів.
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ