

Дуже смачні кабачки у клярі
Кабачкам можна надати практично будь-який смак. Тож один з найуспішніших методів приготування — зробити їх як м’ясо по-французьки. Після швидкого обсмажування в особливій сирній паніровці овочі замінять і гарнір, і головну страву.
Ріжемо овочі тонкими пластинками в глибоку миску, засипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 15 хвилин.
В окремій мисці змішуємо 100 г натертого сиру, петрушку, паприку, яйця.
В іншій ємності перемішуємо борошно та панірувальні сухарі.
Тепер кожен кабачок опускаємо у суміш сиру, слідом у паніровку.
Обсмажуємо на заздалегідь розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.
Завдяки сирній паніровці та обсмажуванню кабачки на смак вийшли майже як м’ясо.
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ
Євросоюз перейде на нові гроші у 2026 році
«Питання майже вирішене»: назвали категорії військових, яких демобілізують
Що потрібно викинути 2 грудня, щоб привернути у дім гроші: народні прикмети
Їх вигадали для жарту: українські прізвища, які викликають усмішку й досі існують
«Це буде перевірка, якої ще не було»: мольфар назвав найскладніший місяць за всю війну
Українцям видадуть продуктові набори: хто в списку отримувачів
Рецепт 50-х років з радянської їдальні: таку смакоту неможливо забути
Найбільший міф про радянський пломбір, який показує всю сутність того часу: про це не говорять (ВІДЕО)
Так смачно, що зникає в одну мить: беріть всього 1 яйце та 1 яблуко
З’їли тазик салату за вечір. Новий рецепт від подруги з Іспанії
У Рівному знайшли техпаспорт на автомобіль Hyundai. Якщо документи ваші - телефонуйте
У Рівному, на вул. Відінська, 39 біля М'ясомаркета/ біля АТБ знайдено окуляри та телефон. Знайдене передали продавцям на касу магазину
27.09.2023 р. загублено посвідчення водія на прізвище Рабешко Роман. Орієнтовно по маршруту від гуртожитків РДГУ №4 і №5, через "Текстильник" і до а/с Чайка.