

Дуже смачні кабачки у клярі
Кабачкам можна надати практично будь-який смак. Тож один з найуспішніших методів приготування — зробити їх як м’ясо по-французьки. Після швидкого обсмажування в особливій сирній паніровці овочі замінять і гарнір, і головну страву.
Ріжемо овочі тонкими пластинками в глибоку миску, засипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 15 хвилин.
В окремій мисці змішуємо 100 г натертого сиру, петрушку, паприку, яйця.
В іншій ємності перемішуємо борошно та панірувальні сухарі.
Тепер кожен кабачок опускаємо у суміш сиру, слідом у паніровку.
Обсмажуємо на заздалегідь розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.
Завдяки сирній паніровці та обсмажуванню кабачки на смак вийшли майже як м’ясо.
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ
Одне чарівне слово, яким можна виключити російську музику в будь-якому барі
Не чай, а вбивця: напій, що руйнує печінку та шлунок
Українське слово, що доводить росіян до сказу: що воно означає насправді
На валютному ринку України відбувся злам: що це означає
Моя кума була у Франції в 2017 році, і з тих пір у неї в духовці стоїть миска з оцтом – і ось навіщо
Українцям видадуть продуктові набори: хто в списку отримувачів
Рецепт 50-х років з радянської їдальні: таку смакоту неможливо забути
Найбільший міф про радянський пломбір, який показує всю сутність того часу: про це не говорять (ВІДЕО)
Так смачно, що зникає в одну мить: беріть всього 1 яйце та 1 яблуко
З’їли тазик салату за вечір. Новий рецепт від подруги з Іспанії
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415