«Кабачки по-французьки»: ніхто не здогадається, що в рецепті немає м’яса
Дуже смачні кабачки у клярі
Кабачкам можна надати практично будь-який смак. Тож один з найуспішніших методів приготування — зробити їх як м’ясо по-французьки. Після швидкого обсмажування в особливій сирній паніровці овочі замінять і гарнір, і головну страву.
Інгредієнти:
- Кабачки - 2 середні
- Сіль та чорний мелений перець – на смак
- Твердий сир - 100 г
- Суха петрушка та паприка — по чайній ложці
- Яйця – 4 шт.
- Панірувальні сухарі - 100 г
- Борошно – 50 г
Ріжемо овочі тонкими пластинками в глибоку миску, засипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 15 хвилин.
В окремій мисці змішуємо 100 г натертого сиру, петрушку, паприку, яйця.
В іншій ємності перемішуємо борошно та панірувальні сухарі.
Тепер кожен кабачок опускаємо у суміш сиру, слідом у паніровку.
Обсмажуємо на заздалегідь розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.
Завдяки сирній паніровці та обсмажуванню кабачки на смак вийшли майже як м’ясо.
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ