«Кабачки по-французьки»: ніхто не здогадається, що в рецепті немає м’яса

Дуже смачні кабачки у клярі

Кабачкам можна надати практично будь-який смак. Тож один з найуспішніших методів приготування — зробити їх як м’ясо по-французьки. Після швидкого обсмажування в особливій сирній паніровці овочі замінять і гарнір, і головну страву.

Інгредієнти:

  • Кабачки - 2 середні
  • Сіль та чорний мелений перець – на смак
  • Твердий сир - 100 г
  • Суха петрушка та паприка — по чайній ложці
  • Яйця – 4 шт.
  • Панірувальні сухарі - 100 г
  • Борошно – 50 г

Ріжемо овочі тонкими пластинками в глибоку миску, засипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 15 хвилин.

В окремій мисці змішуємо 100 г натертого сиру, петрушку, паприку, яйця.

В іншій ємності перемішуємо борошно та панірувальні сухарі.

Тепер кожен кабачок опускаємо у суміш сиру, слідом у паніровку.

Обсмажуємо на заздалегідь розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.

Завдяки сирній паніровці та обсмажуванню кабачки на смак вийшли майже як м’ясо.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень