

Дуже смачні кабачки у клярі
Кабачкам можна надати практично будь-який смак. Тож один з найуспішніших методів приготування — зробити їх як м’ясо по-французьки. Після швидкого обсмажування в особливій сирній паніровці овочі замінять і гарнір, і головну страву.
Ріжемо овочі тонкими пластинками в глибоку миску, засипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 15 хвилин.
В окремій мисці змішуємо 100 г натертого сиру, петрушку, паприку, яйця.
В іншій ємності перемішуємо борошно та панірувальні сухарі.
Тепер кожен кабачок опускаємо у суміш сиру, слідом у паніровку.
Обсмажуємо на заздалегідь розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.
Завдяки сирній паніровці та обсмажуванню кабачки на смак вийшли майже як м’ясо.
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ
Зеленський прийняв рішення: що буде з переведенням годинника у березні?
Запах старості зникне за один день: вдалий лайфхак для дому, який може зробити кожен
Пільги для УБД: хто може їх втратити у 2025 році
Долар і євро вже не в моді — як українцям найкраще зберігати гроші у 2025 році?
Харизма на максимум – Дівам, цікаві ідеї – Рибам: гороскоп на 18 березня
Українцям видадуть продуктові набори: хто в списку отримувачів
Рецепт 50-х років з радянської їдальні: таку смакоту неможливо забути
Найбільший міф про радянський пломбір, який показує всю сутність того часу: про це не говорять (ВІДЕО)
Так смачно, що зникає в одну мить: беріть всього 1 яйце та 1 яблуко
З’їли тазик салату за вечір. Новий рецепт від подруги з Іспанії
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415