Всього два продукти — і ніхто не повірить, що в закусці немає м’яса: бюджетний рецепт
Ця пісна закуска виходить дуже смачною
Пропонуємо приготувати дуже ніжне, апетитне блюдо з соковитої капусти, яку огортає смачний яєчний кляр. Таку закуску можна легко і швидко приготувати. До того ж шніцель з капусти, приготований на сковороді, зовсім не дорога страва.
Задоволення від дегустації такий овочевої закуски отримують всі, хто його спробує.
Інгредієнти:
-
капуста молода — 500 г;
-
яйця — 2 штуки;
-
борошно — 6 столових ложок;
-
молоко — 4 столові ложки;
-
сіль — на смак;
-
олія — для обсмажування;
-
перець, сушений часник — на смак.
Спершу розрізаємо молоду капусту на чотири частини. І відварюємо до м’якості.
Охолоджену капусту нарізаємо скибочками.
Для кляру в миску беремо яйця і молоко. Додаємо сушений часник, сіль, перець, а також дрібно порізану зелень. Збиваємо кляр доти, доки не з’явиться пінка.
Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо капусту в клярі з обох боків до приємної золотистої скоринки.
Смачного!
Джерело: zdorovja
Радіо Трек: НОВИНИ