Як перевірити, чи маєте ви право на субсидію? (РОЗ'ЯСНЕННЯ)

Це можна легко розрахувати самостійно

В Мінсоцполітики торік визначили критерії, за якими людина може стати одержувачем субсидії на житлово-комунальні послуги. Так, право на отримання житлових субсидій мають сім’ї, у яких плата за комуналку більша за певний для них обов’язковий платіж.

Обов’язковий відсоток платежу розраховується індивідуально для кожної сім’ї за встановленою формулою і залежить виключно від доходів сім’ї:

  • обчислюється середньомісячний сукупний дохід домогосподарства;
  • середньомісячний сукупний дохід поділяється на кількість членів домогосподарства, і визначається середньомісячний дохід на одну особу;
  • дохід на одну особу ділиться на розмір ПМ на одну особу з розрахунку на місяць, встановлений на 1 січня року, з якого призначається субсидія;
  • отриманий результат ділиться на 2, а потім множиться на 20%, і таким чином визначається відсоток середньомісячного сукупного доходу.

Після цього розраховується розмір обов’язкової частини платежу: обов’язковий відсоток платежу множиться на середньомісячний дохід домогосподарства.

Напередодні ми докладно роз’яснювали де за кілька секунд можна переглянути, чи призначена вам субсидія і в якому розмірі.

Джерело: novyny.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень