Я спілкуюся з їжею поглядом і руками, — нардеп із Рівного Вознюк голодував три тижні (ІНТЕРВ'Ю)

Пив лише воду

Народний депутат з Рівного Юрій Вознюк сьогодні вийшов з 21-денного голодування. Пив лише воду. Ми поцікавилися у політика, як це – голодувати три тижні. Ось що він нам розповів:

Це почалося ще 9 років тому. Я ходив на той час в один зі спортзалів Рівного і там два старші товариші багато мені розповіли, були моїми вчителями в цьому процесі{лікувальному голодуванні}.

Фото з Facebook сторінки Юрія Вознюка.

Цим треба займатися поступово. Перший рік це було всього три дні. Другий рік це було 7 днів, далі 10, далі 14, 17, 20 і останні чотири роки я вже голодую 21 день. І скільки я в останні роки вичитав літератури, статей різних – 21 день найбільше  сприятливий для лікувального голодування.

Перед кожним голодуванням пан Юрій перевіряє стан здоров’я:

Перед кожним голодуванням я здаю аналізи, потім одразу після голодування здаю аналізи та ще після виходу. Серце, печінка, нирки, холестерин, легені, шлунково-кишковий тракт - ці всі показники набагато покращуються.

Голодування – складний процес, каже Юрій Вознюк. Як ми вже згадували, спершу потрібно перевірити власне здоров’я, готуватися до  голодування та виходити з нього. Спершу нардеп п’є лише сік, наступного дня сирі овочі, в наступні дні можна додавати в раціон трішки солі, на п’ятий день - скибу хліба. Таким чином вся процедура голодування займає близько місяця.

"Організм починає у першу чергу виїдати клітини, які є слабкі"

 

Спершу про те, як діє голодування. Окрім покращення фігури, Юрій Вознюк каже, що це – панацея від онкозахворювань. Також організм «з’їдає» погані клітини:

Останні роки я фактично нічим не хворію. Це я говорю про себе. Можливо в мене така функція внутрішня. Але все ж… З того, що мені вдалося дізнатися, голодування очищує організм від хворих, забруднених клітин.

- Як Ви переживаєте таку тривалу відмову від їжі? Що відчуваєте?

Заходити треба вже підготовленим, виконувати певні дії під час голодування. Найважчий період часу – це перші три дні. Організм подає сигнал, що йому потрібна енергія ззовні. В тебе у цей час доволі сильний голод. Ти не почуваєшся енергійним.

 

На третій-четвертий день треба  зробити певні процедури для очищення кишкового тракту. Десь у цей час організм переключається на внутрішнє харчування, починає споживати себе зсередини.

 

На шостий-сьомий і десятий дні також треба робити процедури очищення кишківника, а за бажання і вчетверте. Це робиться для того, аби організм не споживав непотрібних і шкідливих речовин із організму.

Окрім слабких клітин виїдаються і жирова, і м’язова тканини. Тож після голодування варто відвідувати спортзал.

Фото з Facebook сторінки Юрія Вознюка.

Є, скажімо, пікові дні – до прикладу, в мене завжди на дев’ятий день. Три роки зауважую, що він доволі складний, абсолютно не хочеться нічого робити. Утім, активність протягом голодування нормальна, можна працювати.

 

Не варто займатися фізичними навантаженнями, адже зношується організм. Тим паче ти відчуваєш доволі сильну слабкість. Далі на психологічному рівні на день 18, коли вже має все закінчуватися – думаєш: ну ось, ось воно вже має закінчитися. В цілому, якщо ти можеш нормально перенести перші 3-4 дні, ти готовий голодувати далі.

"Я спілкуюся з їжею поглядом і руками"

 

Скажу парадоксальну річ – вона мені властива. Коли я голодую, то дуже часто дивлюся передачі про приготування їжі. Насолоджуюся поглядом на їжу. Можу глянути 2-3 передачі одразу.

Руки Юрія Вознюка замішують тісто. Фото з Facebook.

І діти, і дружина чекають на цей період, адже в мене величезне бажання і готую щось колоритне, калорійне. Весь цей період часу я спілкуюся з їжею поглядом і руками.

- Чи намагалися вас спокусити з’їcти щось під час цього періоду?

Всі вже звикли, всі вже знають. Можу прийти до когось на день народження. І друзі знають: Вознюк в цей період часу, йому що хоч можна робити, можна зваблювати, він все одно не зірветься.

- Скільки втрачаєте ваги?

Це не ціль процесу, але скидається більше 15 кілограмів. Головна ціль – очиститися, перезавантажити організм.

Також депутат зазначив, що приємний бонус до голодування – більше часу. Не потрібно витрачати час на сніданки, обіди, вечері. Не потрібно готувати.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень