Лінгафонні кабінети та досліди, або Що нового з’являється у школах області (ФОТО)

З обладнанням навчальним закладам взявся допомагати нардеп Юрій Вознюк

Якби я була не я

Источник: https://life.informator.news/alyona-alyona-vypustyla-debiutnyy-al-bom/?fbclid=IwAR0sK_MfYa-5uLS5VG09gcgjSPjfzdJFo-VVUlv9fZ4CNdAdDApaY9zV0Tw

Кілька шкіл на Острожчині отримали нове обладнання. Нові комп’ютери, аудіообладнання, телевізор закупили за державний кошт в село Грем’яче. Острозька школа №1 також отримала нове обладнання для комп’ютерного класу та меблі для бібліотеки. 

А Оженинський ліцей обладнали сучасним лінгафонним кабінетом. Саме таке обладнання нині має найбільший попит у школах, зазначив нардеп від цього округу Юрій Вознюк, який лобіює в уряді це питання:

В ці комп’ютери завантажені всі необхідні програми, які відповідають за навчання вивчення іноземних мов. Там буде англійська, польська та наче… німецька. Саме ці комп’ютери створюватимуть лінгафонний кабінет. До речі, це стає дуже популярним - створювати лінгафонні кабінети. Саме їх нині дуже просять школи області.

Окрім того, Юрій Вознюк відзначив високий рівень підготовки лісівників у ліцеї:

Створений клас, група. Діти займаються вирощуванням різних рослин. Налічує більше, ніж 20 дітей, які цим займаються, причому займаються з захватом. Навколо теплиці є різні насадження. Там навіть навколо школи є гарний дендропарк, який вони самі впорядковують і доглядають. Останнє місто, де вони були – Суми. Вони там виграли 3-тє місце по цьому напрямку.

Також меблі для хімічного та фізичного кабінетів незабаром будуть в Острозькій гімназії. Юрій Вознюк переконаний, що дітей у сучасному світі необхідно навчати в ногу з часом, і нині активно взявся за освітній напрямок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень