«Я живим не піду звідси»: до Кабміну увірвався чоловік з гранатою – погрожує підірвати себе (ВІДЕО)

В урядовому кварталі спекотно

Невідомий чоловік зранку 4 серпня зайшов з гранатою у будівлю Кабінету Міністрів. Відомо, що він вже висмикнув чеку. Чоловік вимагає, аби його впустили всередину будівлі. В іншому разі – він погрожує підірвати гранату.

Заходь, бл*ть, за**али! Я зараз її відпущу! Пішли зі мною! Я живим не піду звідси, я сяду на 10 років, – вигукував чоловік.

Невідомий кілька разів заявив, що йому все вже набридло:

Ви ні на що не реагуєте.

Водночас жінку, яка хотіла пройти у будівлю, він закликав йти геть: Жінко, йдіть звідси, я Вас прошу.

На відео чути, що охорона закликає чоловіка заспокоїтися та запевняє, що усі проблеми можна вирішити спокійно. Однак той на їхні слова не реагує.

Поліція приступила до перемовин з чоловіком

Нападник погрожує підірвати вибухівку. Поки що правоохоронці пробують вмовити чоловіка здатись. В іншому випадку – будуть застосовані поліцейські заходи, передбачені законом.

У поліції журналістам 24 каналу розповіли, що на місці події вже працюють всі екстрені служби. Детальнішу інформацію обіцяють оприлюднити згодом. За даними телеграм-каналів, спецпідрозділ вже готується штурмувати будівлю. На відео видно силовиків, які прямують до Кабміну.

 UPD: 11:30 Щойно стало відомо, що чоловіка ЗАТРИМАНО. 

Що відомо про нападника

Чоловіка звати Володимир Прохніч, йому 43 роки, родом з Ірпеня. Володимир воював у складі 2-ої штурмової «Афганської» роти батальйону «Айдар».

Нагороджений:президентським орденом «За мужність» ІІІ ступеня, медаллю «Захисника Вітчизни», відзнакою від Міністра оборони України «За службу» та відзнакою начальника Генерального штабу – головнокомандувача Збройних сил України ІІІ ступеня. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень