Викрадену TESLA норвезького банку суд Рівненської області конфіскував у дохід України

Електрокар у Норвегії перебуває у розшуку

Фото ілюстративне

Поліська митниця виграла справу в апеляційному суді Рівненської області та повернула в дохід держави незаконно ввезений на митну територію України легковий електромобіль Tesla Model X75, вартістю понад 1,7 млн грн.

На підставі даних, отриманих від митних органів іноземних держав, працівники митниці спільно з поліцією Волині з’ясували, що вказаний автомобіль ввезли на митну територію України з приховуванням від митного контролю.

Громадянин України подав документи, що містять неправдиві відомості щодо відправника, одержувача товару та його вартості.

 

Крім того, встановлено, що цей електромобіль перебуває у власності норвезького банку та розшукується правоохоронними органами Норвегії, оскільки є предметом кримінального розслідування (за фактом незаконного заволодіння ним невідомими особами).

У зв’язку з цим, щодо громадянина України митники слали адмінматеріали про порушення митних правил.

Санкція передбачає штраф у розмірі 100% вартості товару з конфіскацією предмету порушення митних правил.

У червні Рівненський міський суд закрив провадження у зв’язку з закінченням термінів притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності.

Проте за результатами розгляду апеляційної скарги Поліської митниці Рівненський апеляційний суд постанову скасував та притягнув громадянина України до відповідальності.

Поліська митниця Держмитслужби виграла справу.

Незаконно ввезений електромобіль Tesla Model X75D, вартістю понад 1,7 млн грн, повернули в дохід держави.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень