ПП - правильна поза: як швидше завагітніти

Бувають ситуації, коли доводиться шукати правильну позу

Чи не кожна жінка мріє стати матір’ю. Однак деякі жінки не можуть завагітніти через фізіологічні особливості розташування органів. Для них важливе значення має поза під час сексу, кажуть експерти.

Лише дві пози

Фахівці провели дослідження і встановили, що лише дві пози можуть підвищувати прохідність сперматозоїдів до яйцеклітини. Це «місіонерська» (чоловік зверху) і «доггі-стайл» (чоловік ззаду). Вважається, що такі пози забезпечують більш глибоке проникнення — наближаючи сперму до шийки матки.

Коли повинен відбутися статевий акт

Найкращий час для вагітності — це «фертильне вікно», яке включає п'ять днів до овуляції і день овуляції. Найвища ймовірність при цьому — за два дні до овуляції і в день овуляції.

Під час овуляції яєчник випускає зрілу яйцеклітину і «яйце» просувається по фаллопієвій трубі до матки. На цьому шляху сперма зустрічається з яйцеклітиною і запліднює її. Важливо, що сперматозоїди можуть жити близько п'яти днів.

Як зрозуміти, коли настала овуляція

Визначити овуляцію допоможуть спеціальні тести, які можуть придбати в аптеці. Також можна вимірювати базальну температуру, перш ніж встати вранці з ліжка.

Чи допоможе жінці завагітніти оргазм

Без чоловічого оргазму завагітніти не вийде. Жінці ж отримувати розрядку для зачаття необов'язково, але бажано. Адже скорочення шийки матки під час жіночого оргазму допоможуть спермі пройти глибше і це збільшить шанси зачаття.

Джерело Healthline

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень