Який у жінки гребінець – такий у неї характер і стосунки з чоловіками

Хто ти?

Характер жінки можна визначити по гребінцю. Хто ти – кар’єристка, турботлива матуся, серцеїдка чи вірна дружина – про це здатний розповісти твій гребінець.

Пройди цей незвичайний психологічний тест, який займе всього хвилинку, щоб дізнатися багато цікавого про свій характер. Просто вибери на зображенні гребінець, яким ти користуєшся, і прочитай результат.

Риси характеру жінки

1.Німфа

Ти втілення жіночності та ніжності. Для чоловіка ти перш за все джерело натхнення. Скромність, мила усмішка, ніжний голос і гарні манери зачаровують оточуючих. Тобі не властиво втручатися в чужі справи, ти ніколи не перебиваєш і не сперечаєшся. Одяг тільки підкреслює твої жіночі якості. У гардеробі в основному летючі сукні, спідниці, блузки з квітковим принтом. Тобі зовсім не підходить офісна робота, тому ти вибираєш творчість, роботу з дітьми, благодійність.

2.Незалежна емансипе

Сувора і прямолінійна, ти ніколи не йдеш від відповіді. Ти відстоюєш свою думку, не відступаєш від своїх принципів. Твої приятельки можуть розраховувати на адекватну оцінку і тверезий погляд на ситуацію, саме тому з тобою приємно дружити. З чоловіками ти тримаєшся на рівних, не любиш оголяти свої слабкості. Ти цілком незалежна і самодостатня. Ти з тих людей, для яких важливий комфорт у всьому. У гардеробі не відшукати гарних, але незручних туфель, адже ти не готова йти на такі жертви, навіть заради ефектної появи.

3.Чарівна простачка

Серед інших жінок ти виділяєшся своєю добротою і відкритістю. Нехай деякі і вважають тебе простачкою, але ти ж знаєш, що душа твоя глибока і світла. Ти не тримаєш образ і не накопичуєш негативні емоції. Це допомагає жити в гармонії і спокої. Ти чудова господиня, завжди тепло приймаєш гостей. Бути мамою для тебе – найбільше щастя. Серед усіх типів жінок ти наймудріша.

4.Мінімалістка

Ти любиш ідеальний порядок. Все повинно бути розкладено по поличках, як у квартирі, так і в думках. Ти не витрачаєш гроші на вітер, щоб не захаращувати простір непотрібними речами. Ти розпоряджаєшся своїм фінансами дуже грамотно. Подорожі, освіту, саморозвиток, здоров’я, – це те, на що ти готова викласти свої заощадження. У твоєму оточенні немає випадкових людей. Супутника життя і друзів ти вибираєш дуже скрупульозно. «Нічого зайвого!», – ось твій девіз по життю. У гардеробі тільки якісні практичні речі і хороше взуття.

5.Авантюристка

Ти легка на підйом і волелюбна. Сталість викликає у тебе тугу, тому ти любиш міняти обстановку, часто експериментуєш із зовнішністю, пересуваєш меблі, міняєш друзів. Але у тебе немає чіткої думки на що-небудь, адже вона змінюється блискавично. Через це людям складно пристосовуватися до тебе, тому поруч тільки найвірніші друзі. Крім цього ти володієш масою чеснот. Ти випромінюєш добро і завжди готова прийти на допомогу. У тебе багато захоплень, ти часто змінюєш роботу, пробуєш свої сили в різних сферах.

6.Жінка-консерватор

Стабільність для тебе перш за все. Ти впевнено йдеш своєю дорогою, вірна своїм поглядам і смакам. Будь-які зміни і нововведення викликають у тебе роздратування і стрес. Тому знайомі вважають тебе досить консервативною людиною, адже витягнути тебе з зони комфорту практично неможливо. Тобі слід стати більш гнучкою, і іноді впускати в життя щось незвичне і нове. Це стосується стилю, побуту, відносин з коханим. Трохи експериментів розбавлять рутину яскравими відчуттями.

7.Бізнесвумен

Ти звикла все тримати під контролем, не дарма ти займаєш керівну посаду і є головною в сім’ї. Сила і натиск, з якими ти йдеш по життю, часто відштовхують людей, адже вони знають, що з тобою краще не жартувати. Друзів у тебе не багато, в їх число потрапляють схожі за характером на тебе особистості. В одязі ти віддаєш перевагу строгим, прямим силуетам, дорогим тканинам і аксесуарам. Ти завжди виглядаєш стильно і сучасно. На особисте життя часто не вистачає часу, ти довго буваєш без пари. До партнера у тебе високі вимоги, тому найчастіше такі люди знаходять любов в зрілому віці.

Круто, що є психологічні тести, які допомагають розібратися в собі і оточуючих

Джерело: Шляхта не працює

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень