Врожай з підвіконня: 5 овочів, які можна вирощувати навіть у квартирі

Про що йдеться?

Листя салату. Ви будете здивовані, коли побачите, як швидко та легко росте салат. Вам усього лише потрібне підвіконня, на яке потрапляє багато сонця. Насіння швидко дасть перші паростки, не забувайте їх поливати та збирайте чудовий й корисний врожай.

Помідори. На підвіконні будуть гарно рости низькорослі томати. Оберіть ящик, у якому кожному кущу буде достатньо місця. І ви точно порадієте, коли побачите перші стиглі помідори.

Перці. Для того, аби отримати врожай, ставте горщики на місце, яке знаходиться під сонячним світлом приблизно 6-8 годин на день. Ви можете висаджувати як чилі, так і солодкі види перців.

Мікрозелень. Ви зможете виростити справжню «вітамінну бомбу» на власному підвіконні. Сійте редис, капусту, базилік та інші види овочів, а потім зрізайте перші паростки. Їх можна додавати у салати та прикрашати ними основні страви.

Зелена цибуля. У минулому майже усі вирощували зелену цибулю вдома, але нині багато хто думає, що простіше її купувати в магазині. Насправді ж це не так. Вирощувати цибулю дуже легко, при цьому ви швидко отримаєте багато корисних та соковитих паростків, які можна додавати майже в усі страви.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень