Не лише грошове дерево: які кімнатні квіти приваблюють багатство у будинок?

Їх у списку 5

Грошове дерево

Навколо рослини Пахіра витає багато міфів, але езотерики все ж таки вважають його «грошовим деревом». Вважається, що квітка приваблює процвітання, багатство, удачу та позитивну енергію.

Нефритове дерево

Багато хто в народі називають саме цю рослину грошовим деревом, і, дійсно, листя квітки нагадує монети. У фен-шуй таку форму вважають символом удачі, успіху та матеріального добробуту.

Кімнатний бамбук

Драцена Сандера – ще один варіант для ваших кімнат, якщо хочете покращити справи з фінансами. Ця рослина обіцяє не лише багатство, а й позитивну енергію та особистісне зростання. Можна розмістити горщик на робочому місці.

Тещин язик

Сансевієрія – популярна кімнатна рослина. В езотериці вважається, що квітка приваблює успіх і багатство в будинок, а також робить атмосферу в будинку гармонійною і здоровою.

Філодендрон

Невибаглива у догляді та довговічна рослина, яку можна сміливо висаджувати у будинку. Листя квітки нагадує полум’я і пов’язане з вогненною стихією фен-шуй. Як відомо, елементи вогню у домі – символ слави.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень