«Вперше пішла через цензуру, а зараз…», - відома телеведуча розповіла про причини звільнення з «1+1» (ФОТО)

Юлія Бориско повідомила, що зробила крок в нікуди

Так телеведуча написала у своєму Facebook:

Відсьогодні я більше не працюю на «1+1».

 

Крок в нікуди.

 

Це - моє друге розлучення з каналом. Вперше - 2004-го - звільнилась сама, за кілька днів до Помаранчевої революції - через цензуру, «темники» Медведчука.

Зараз офіційне формулювання – «за угодою сторін».

Юлія Бориско готується до виходу в ефір "ТСН"

Бориско також написала, що канал вимагав більше, ніж вона могла йому дати.

Крім того, останні роки мене мучили питання: що доброго я роблю в цьому світі, чи виконую своє призначення.

 

Відповідь була психосоматичною. Я перестала світитися, скотилася у тривале безсоння - і це вже фізично вбивало мене, вимагаючи змін.

Юлія Бориско у своєму дописі відзначила, що більша частина її професійного життя пов'язана з «ТСН» - вона прийшла туди у свої 22  - у 2001 році.

І знову перед ефіром (Фото з Facebook ведучої)

Вона подякувала за шанс Олександру Трухманову (хай почує мене на Небі) і Володимиру Оселедчику. А також Олександру Ткаченку

за 2008-ий: коли зі зміною власників каналу - на основі загального конкурсу - затвердив як ведучу нічних випусків і був керівником, якого я поважала (успіху тобі в усіх добрих справах!).

Також Бориско подякувала

кожній гідній людині в «ТСН».

 

Вас багато - з талантом, помноженим на чудові людські якості. Щастя вам, друзі! І подумки обіймаю тих, чиї мудрі слова та обійми були і є такою відчутною підтримкою останнім часом.

Як перфекціоністка, схиблена на підготовці текстів і анонсів, на розумінні того, про що розповідаю - ні разу в житті не вийшла в ефір, як диктор, якому вклали в руки аркуші. І завжди шукала ідеї та слова, щоб внести в свої ефіри і сюжети світло та гумор.

Вірила, що ці плюси затьмарюють мінус, яким у нашій сфері вважають непублічність, нелюбов до світських заходів та інтерв'ю. Начебто - глядачі мене ідентифікували не як Юлію Бориско, а як «руденьку з ТСН». Що ж, мені це подобалось))

Фото з "прощального" допису

Тепер без «ТСН». Просто Руденька.

 

Хоча почуваюся, наче все [руде] пір'я з мене спало, і ще не знаю, чи я - фенікс).

 

Що можу запропонувати світові? Свою творчість, оптимістичний світогляд і весь позитивний бік перфекціонізму! Ще навіть не уявляю ні де, ні як. Але вірю: все невипадково.

P.S. У фільмах типовий звал з офісу - це коли головні герої пакують власне добро у великий ящик, штовхають ним двері і - стрімко переходять у наступний епізод. На фото - я зі своєю єдиною особистою річчю за роки і роки в ньюзрумі))

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень