Порошенко і Коломойський провели переговори

На Кіпрі

Президент Петро Порошенко та олігарх Ігор Коломойський провели особисті переговори щодо подальшої долі Приватбанку та 50-відсоткового пакету акцій телеканалу «1+1». Коли саме це відбулося, не уточнюється. Але зазначається, що перемовини були на острові Капрі (входить до складу провінції Неаполь, Італія). 

«На тижні, що минає, «питання «Привату» знову сплило на поверхню – у високі політкола, а потім і в ЗМІ просочилася інформація про переговори між одним із власників банку Ігорем Коломойським і президентом Петром Порошенком про продаж останньому в розстрочку 50% телеканалу «1+1» за попередньою ціною в 250 млн дол. Причому обмінним лотом у торгах виступає, ні багато ні мало, подальша доля найбільш ощадного банку України. От лише висловлювані при цьому версії різнилися кардинально. За однією з них, Ігор Валерійович нібито поступається половиною «Плюсів» в обмін на не-націоналізацію, а за іншою, навпаки, – на націоналізацію Приватбанку, але на вигідних для себе умовах. Сторони переговорного процесу, звісно, поспішили все спростувати.

Однак джерела DT.UA інформацію про переговори не лише підтверджують, а й уточнюють: останній раунд відбувся на острові Капрі особисто між гарантом і олігархом. Нюансами схеми, нібито, займаються Олександр Грановський та Ігор Кононенко. Щодо підсумків – домовилися чи, навпаки, посварилися – різні джерела висувають протилежні версії. Причому обидві з них можуть бути вірними. Адже сторони переговорів – відомі господарі свого слова, тож як дати його, так і забрати кожна з них може легко», – констатує «Дзеркало тижня. Україна». 

Дежерело: Дзеркало Тижня

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень