Вони постійно перегинають палку: найбільші нахаби серед знаків Зодіаку

Зірки визначають характер, і декому «насипали» нахабності з надлишком

ОВНИ

Надто запальний характер впливає на Овнів, тож вони готові позбутися будь-яких моральних принципів аби досягти бажаного. Вони постійно використовують свою нахабність аби отримати бажане. І що найбільше дратує – нахабність залишається безкарною. 

СТРІЛЬЦІ

Найчастіше вони йдуть на хитрощі аби отримати бажане. Вони легко можуть образити інших та нехтують інтересами найближчих. 

ЛЕВИ

Леви не стерплять зневажливого ставлення до себе. Вони впевнені, що з народження їх мають шанувати й поважати більше за інших. Вони частенько дозволяють собі грубощі та хамство стосовно інших.

СКОРПІОНИ

Ці товариші можуть легко втручатися в особисте життя інших і довідатися навіть інтимні подробиці сторонніх людей. Але найбільше нахабство, що вони легко віддають цю інформацію іншим. Нахабство Скорпіонів не знає меж. Вони безсоромно втручаються у розмови та справи сторонніх. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень