Волонтери запрошують на відкриття Будинку Ветеранів у Рівному (ФОТО)

Відкриття - у неділю

Завершився ремонт Рівненського Будинку Ветеранів, який вдалося втілити за сприяння ГО «Рівне Разом». Його офіційне відкриття відбудеться, 11 жовтня, о 12:00.

Крім урочистої частини та освячення приміщення, у рамках церемонії передбачено також вручення державних нагород ветеранам, які зазнали поранення під час бойових дій.

На відкриття Будинку Ветеранів запрошено усіх, хто долучився до проєкту, допомагав з ремонтом, а також ветеранів російсько-української війни, волонтерів і членів родин полеглих воїнів.

Варто зауважити, що левову частку робіт у приміщенні, яке не ремонтувалися з середини минулого століття, виконали ще влітку - за сприяння ГО «Рівне Разом» і, зокрема, голови цієї громадської організації Віктора Шакирзяна. Тож тепер, завдячуючи зусиллям волонтерів, Будинок Ветеранів повністю готовий до роботи.

Тут відбуватиметься діяльність, спрямована як на фізіологічну, так і на психологічну реабілітацію ветеранів, а також щодо їх соціального включення у суспільне життя.

Ініціаторка створення Будинку Ветеранів Вікторія Шинкаренко каже:

Будинок Ветеранів має стати ефективним комунікативним майданчиком між органами влади, громадським сектором та ветеранами. І відремонтоване за сприяння «Рівне Разом» приміщення повністю відповідає всім функціональним потребам такого закладу.  

У Будинку Ветеранів працюватимуть кабінет психологічної допомоги, невеликий хостел, зал для проведення тренінгів і групових занять, простір для спілкування «Коло друзів» і дитяча кімната.

Будинок Ветеранів – запрацює. Це унікальна подія для Рівного, адже за роки боротьби українців за цілісність та незалежність нашої держави, ніхто так і не облаштував простір для людей, які постраждали від цієї війни. Ми маємо бути вдячні кожному, хто боронить наші землі. Військові  – це надія і опора нашої країни, наше місто дуже потребувало місця де, усі люди, яких торкнулась війна зможуть отримати підтримку та пройти реабілітацію»,  – переконаний голова «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

* політична реклама

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень