На День міста «Рівне Разом» привітали рівнян і «перенесли» їх у центр уваги (ВІДЕО)

Разом із Віктором Шакирзяном

У день міста громадська організація «Рівне Разом» привітала усіх рівнян з Днем Міста, організувавши святкові заходи на майдані Незалежності.

Біля пам'ятника Кобзарю рівнян вітали святковою музикою, діткам дарували святкові кульки, крім того, на містян чекали цікаві атракції та розваги.

Родзинкою була можливість записати селфі-відео у 360о в режимі Slow Motion.

Усіх жителів нашого міста привітав зі святом голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян:

Сьогодні, в день, коли я бачу так багато посмішок на обличчях дітей, молоді, людей старшого віку, я ще раз переконуюсь в тому, що Рівне для кожного з нас - це невід‘ємна частина життя. Сьогодні день народження у нашого міста, тому святкують усі рівняни.

 

Ще раз хочу побажати нашому місту та усім рівнянам щастя, успіху та процвітання. Усі разом, громадою рівнян, ми забезпечимо комфорт, безпеку та добробут! Ми зробимо Рівне кращим! Зі святом, з Днем народження нашого міста!

Голова громадської організації "Рівне Разом" Віктор Шакирзян.

На головній площі міста встановили відео спінер (Селфі 360). Пристрій робить селфі в режимі Slow Motion з охопленням камери на 360 градусів. Отримане відео можна одразу відправити на електронну пошту.

Рівнянам варто було просто стати на платформу та посміхнутися, а атракціон переносив їх у центр уваги, де усе крутиться навколо людини.

Далі камера починає обертатися і записувати відео в режимі SlowMo з охопленням на 360 градусів. Після цього відео відправляли у соціальні мережі. Самі ж рівняни не приховують захвату від такої фотозони, кажуть, що подібного у Рівному ще не було.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень