Брудні технології у Рівному. Проти кого першого почали?

Псевдосоціологи телефонують рівнянам й розповсюджують відвертий наклеп

Проти лідера електоральних уподобань рівнян Віктора Шакирзяна розпочалась брудна інформаційна кампанія.

Йдеться про телефонне опитування, яке проводять невідомі особи.

У громадській організації «Рівне Разом» повідомили, що невідомі представляються соціологами, запитують за кого голосуватиме співрозмовник.

Якщо людина говорить, що голосуватиме за Віктора Шакирзяна, у відповідь на це їй розповідають про те, що нібито Віктор Шакирзян не має вищої освіти, не має досвіду, не допомагає українським військовим, рівненських спортсменів і не надає спонсорську допомогу дитячим медичним закладам.

Намагаючись таким чином спотворити інформацію про діяльність голови ГО «Рівне Разом» та посіяти сумніви у тому, що Віктор Шакирзян працює в інтересах усіх мешканців Рівного.

Про такі телефонні дзвінки повідомляли самі рівняни на гарячу лінію громадської приймальні ГО «Рівне Разом». Сотні рівнян обурені безпідставними звинуваченнями та відвертою брехнею, яка розповсюджується таким чином. Рівняни вимагають припинити цей злочин, покарати організаторів та виконавців.

Зважаючи на це, Віктор Шакирзян звернувся до правоохоронних органів із заявою про вчинення злочину:

- Раніше я говорив, що ця політична кампанія буде брудною, як і усі попередні. Уже лився бруд, а тепер прийшов час відвертої брехні.

 

Ми знаємо, хто це робить і чому. Наші опоненти налякані тим, що рівняни об'єднуються для наведення порядку у своєму місті. Корупціонери уже перейшли до відвертої брехні, аби лише залишитись при владі.

 

Попри подібні провокації ми будемо продовжувати працювати на користь рівнян, а цими негідниками нехай займаються відповідні органи.

 

Тому сьогодні я подав відповідні заяви у правоохоронні органи, які мають завершитися притягненням до відповідальності тих осіб, які причетні до цього злочину.

Віктор Шакирзян сподівається, що правоохоронці встановлять осіб, причетних і припинять роботу псевдосоціологів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень