Більше не позичатимемо у Тернополі. Надважливі операції тепер проводитимуть у Рівному з власним обладнанням

В Рівненському обласному опіковому центрі

Йдеться про перфоратор шкіри та медичну осциляторну пилу.

Раніше для проведення операцій з пересадки шкіри дітям, таке обладнання доводилося замовляти у Тернополі. В опіковому центрі тривалий час шукали можливість придбати необхідне обладнання, й навіть хотіли зробити це власним коштом. Проте нещодавно про проблему дізнався голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян. Він одразу погодився повністю профінансувати придбання необхідного обладнання.

Волонтери ГО «Рівне Разом» спільно з керівником центру Іваном Зимою обрали найкращі моделі обладнання, а купівлю та його доставку профінансував голова організації.

У п’ятницю 18 вересня, Віктор Шакирзян передав Обласному опіковому центру Рівненської обласної клінічної лікарні сертифікат на медичне обладнання: апарат для перфорації шкіри та осциляторну пилу.

Обласний опіковий центр Рівного мав подібний прилад, але отримали його медики близько 30 років тому. У зв'язку з поважним терміном експлуатації він все частіше виходив з ладу і потребував ремонту. Тепер же, завдяки активістам ГО «Рівне Разом», ми зможемо використовувати новенький пристрій для перфорації шкіри і якісніше надавати необхідну допомогу людям. Це допоможе врятувати багато людських життів, — розповідає Іван Зима, завідувач Опікового центру у Рівненській обласній клінічній лікарні.
 

Слід зазначити, Рівненський обласний опіковий центр — єдине відділення в області, де надають висококваліфіковану допомогу при опікових ушкодженнях різного ступеня. Щодня тут рятують життя та здоров’я десяткам пацієнтів, зокрема й дітям. Опіковий центр розташований на базі Обласної клінічної лікарні єдиний такого рівня заклад не тільки у Рівному, але й у всій області. Тому важливо забезпечити центр сучасним і якісним обладнанням, яке рятуватиме життя та здоров'я найменших пацієнтів.

 * - на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень