Рівненські власники євроблях кидають авто на кордоні, або здають на запчастини

Бо легалізація коштує дорого

Власники автомобілів на іноземній реєстрації  незадоволені умовами розмитнення, які нещодавно ухвалили депутати Верховної Ради.

Минулого тижня ми писали, що власники звинувачують митників у штучному збільшенні ціни розмитнення євроблях: Конфлікт на Рівненській митниці: маніпуляція чи свідоме затягування розмитнення євроблях?

Активіст ГО «Авто Євро Сила-Рівне» Роман Стецько повідомив, що донедавна євробляхарі хотіли розмитнити автівки і їздити легально, проте зараз ціна легалізації транспортного засобу завищена у рази:

Потрібно, щоб була злагоджена робота між працівниками митниці і Державної фіксальної служби, яка, власне, і робить націнку у два рази.

 

Потрібно звертати увагу на ціну, яка вказана у договорі купівлі-продажу автомобіля, а не на каталоги Німеччини, де найдорожчі автомобілі.

 

Є навіть інформація, що дивляться на українські інтернет-магазини, а потім виставляють вартість автомобіля, від якої необхідно сплатити податок.

Тож тепер трапляються випадки, коли власники залишають автомобілі просто на кордоні. Або, щоб хоч якось відшкодувати вкладені кошти здають євробляхи на автозапчастини.

За машину у середньому дають не більше 500 доларів.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень