Активісти «АвтоЄвроСила – Рівне» пікетуватимуть Верховну Раду

Уже завтра

Громадська організація «Авто Євро Сила - Рівне» оголосила про мобілізацію на Київ. Учасники рівненського осередку ГО у середу, 7 листопада, збираються пікетувати під Верховною Радою.

У цей день депутати розглядатимуть правки до законопроекту про нові правила розмитнення авто. Автомобілісти вимагатимуть спрощення правил ввезення автомобілів з-за кордону, говорить голова ГО «АвтоЄвроСила – Рівне» Руслан Левчик:

Це масштабна всеукраїнська акція на підтримку наших правок, які були подані до ВР, щоб вони (депутати – ред.) зробили закон про розмитнення автомобілів в Україні доступнішим. 

 

Там дуже багато правок, але з основних – має бути скасований рік, який розраховував формулу на акциз. Буде забрана прив’язка до року, яка вираховувала акциз.

Фото ілюстративне

Крім того, активісти вимагатимуть, аби вартість розмитнення транспортних засобів знизили і затвердили на рівні 33% від ціни автомобіля. 

 

Також наполягатимуть на 50%-й знижці для учасників АТО та 100%-й - для людей з інвалідністю.

Очікують, що на безстрокову акцію збереться понад 30 тисяч людей. Зокрема, у ній планують взяти участь понад півтисячі активістів з Рівного. При цьому, учасники ГО з районів збиратимуться окремо і долучатимуться до рівненських автомобілістів уже дорогою у Київ.

Між іншим, Руслан Левчик зазначив, що мітингувальникам частково повертатимуть кошти, витрачені на пальне.

Наші новини у Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень