Майже 5 млн гривень для Рівного заробив мобільний центр МВС

З початку року сервісні центри МВС Рівненщини поповнили місцеві бюджети на 4,7 млн гривень.

Це кошти сплачені громадянами за реєстрацію, перереєстрацію, зняття з обліку транспортних засобів, видачу та обмін посвідчень водія, видачу міжнародного посвідчення водія та інші послуги, що надаються сервісними центрами МВС.

За словами речника сервісного центру МВС Людмили Пшебільської, такі кошти вдалось залучити, бо з минулого року до переліку додалися послуги, які отримують громадяни в мобільному сервісному центрі.

Таким чином, за 6 місяців поточного року надано понад 70 тисяч послуг.

Серед них оформлено та видано 18 304 посвідчень водія, проведено  23 089 реєстраційних операцій.

В порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість послуг, що надаються сервісними центрами МВС, збільшилася на 15%.

Із загальної суми перерахованих коштів, найбільша частка надійшла на рахунок Управління казначейства у місті Рівному – більше трьох з половиною мільйонів гривень (3 263 568 грн.). Крім цього, вагому частину коштів отримали місцеві бюджети від перерахованих коштів за надання послуг громадянам з інших областей України. Поповнюються бюджети в містах, де є територіальні сервісні центри МВС: Дубно, Сарни, Володимирець.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень