«Авто Євро Сила – Рівне» прокоментувала прийнятий парламентом законопроект

Щодо нових правил розмитнення авто

Сьогодні Верховна Рада пішла на канікули. Однак, перед цим вона задовольнила вимоги власників авто на іноземній реєстрації.

Депутати підтримали за основу законопроект про нові правила розмитнення авто. Документ передбачає зменшення розміру акцизного податку на автомобілі та скасування заборони на митне оформлення машин, які не відповідають екологічному стандарту «Євро-5».

Тож із завершенням сесії роз’їхалися й мітингувальники на єврономерах, які три дні протестували на вул. Грушевського у Києві. На протестах були присутні й рівненські активісти.

Задоволений діями депутатів, зокрема, голова ГО «Авто Євро Сила – Рівне» Руслан Левчик:

Задоволені, що ВР почала робити якісь кроки до законотворення. Це є початкова платформа, яка буде дороблятися. Вони виконали наші вимоги – розпочали нову еру автомобілекупівлі в Україні. Акциз має бути нульовим. Ще ми хочемо, аби не доводилося їздити на кордон - щоб можна було розбиратися на внутрішніх митницях.

За його словами, пікет продовжиться після повернення депутатів з канікул. Активісти хочуть домогтися, аби акциз взагалі відмінили. Тоді розмитнення авто коштуватиме українцям близько 500 доларів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень