Власники маршруток переводять стрілки на водіїв, бо ті не докладають їм грошей? (ФОТО)

Про причини підвищення вартості на проїзд у м. Рівне

Інтересний допис в групі Вилка Мікс Рівне привернув увагу громадськості. В ньому Наташа Петрова переповідає те, що взнала про маршрутки та маршрутчиків – зі слів одного з власників – маршрутів і маршруток.

Ось що розказує п. Петрова

Наташа Петрова

 

 

Дивлюсь новини. Розповідають водії чому подорожчав проїзд...

 

Виявляється у нас подорожчав бензин, газ і ще багато чого!

 

Ну ок, долар впав – та й байдуже, ми ж від нього не залежні)))

 

Вчора спілкувалась з власником одного з маршрутів Рівного....

 

Так виявляється, з його слів, що цю тему з підвищенням підняли не перевізники а самі водії, ну ясне діло через перевізників!

 

А знаєте чому? Тому що водіїв мало, і вони як виявляється самі диктують правила роботи!

 

Для прикладу, коли власник маршруту сам сів за кермо на один день, виручка вийшла в двічі більшою, ніж коли за кермом найнятий працівник!

 

Висновок...ось чому у нас немає електронного квитка, камер і інших засобів контролю водіїв громадського транспорту.

 

Тому що ті «бідні» водії просто не вийдуть на роботу. Не перевізники диктують нам умови та вартість, а водії. ЗАШИБІСЬ)))

До відома п. Петрової ми писали достатньо розлого про маршрутки в Рівному – зі слів одного з водіїв, який працює нині далекобійником у Литві

Це було тут: «План для водія 1000 грн/день. Думаєте, це багато?», - інженер-далекобійник про секрети маршруток Рівного

Нижче ж подаємо деякі з крментарів під дописом Н. Петрової:

Роман Наумець

Не пробувала сама сісти і поробити один день з 6 ранку до 23вечора

 

Танюшка Михайлівна

 А які маршрутки їздять до 23 години?

 

Роман Наумець

34-45-53

 

Танюшка Михайлівна

57 маршрутка ще минулого літа остання виїжджала з ПМК-100 о 22 год. Іноді ще о 22.30. Зараз остання їде в 21:00, хоча по розкладу має бути останній рейс о 23.00.

 

Якщо відверто – я розумію, що робота важка, іона повинна гідно оплачуватись - мають бути створені умови для водіїв - не 15-годинний робочий день, тому що втома водія - це небезпека для пасажирів. Були пропозиції щодо нічних тарифів. Я думаю більшість людей підтримали, щоб платити в вечірній час більше, але знати, що маршрутка 100%буде!

 

 

Тарас Семенюк

Цікавий парадокс, всі хочуть отримувати достойну зарплатню та мало працювати, але ніхто не хоче достойно платити іншій людині за її роботу

 

Анна Капітула

Ну пальне подорожчало це точно і то крепко. Я не маю ніякого відношення до перевізників. Просто заправляємо своє авто.

 

Надія Свирид

Цукор подорожчав,інтернет подорожчав,мусор подорожчав,світло подорожчало то чому проїзд не може подорожчати чи задурно возити треба вас а кормити сім'ї за що? На заправці водій штуку грн платить за соляру,запчастини теж не з дешевих,перевізнику дай а собі дуля з маком

 

Оксана Галеева

Вчора їхала вранці на роботу на 51 маршрутці з Льонокомбінату, це був жах!!! Спочатку стояли водії на кінцевій зупинці хвилин 10, пили каву і спілкуватись, а тим часом зібралось чимало людей на зупинці. Потім приїхала маршрутка, всі сидячі місця зайняли і поїхали. Но, до Чайки він набив повну маршрутку.

 

Я розумію, що всім треба на роботу, але... Для чого було бідкаться водіям, що вони працюють задарма, бо карантин і тільки сидячі місця. Ті водії, мені здається ніколи не наїдяться, завжди буде мало. Проїзд підняли, а їздити стало не краще, а ще гірше. Бо якось не приємно, якщо ти сидиш, а над тобою вісять люди, бо маршрутка набита бітком. Бардак був, бардак залишився. А водії диктують правила. Це просто жах!!!!!

А що думаєте з цього приводу ви?

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень