Вартість проїзду у маршрутках до Квасилова – зміниться

Олександр Третяк пояснив ситуацію

Вартість проїзду у маршрутках до Квасилова – зміниться. Тариф спробують наблизити до вартості квитка у маршрутних таксі Рівного. Про це в ефірі Радіо ТРЕК повідомив міський голова Олександр Третяк:

Міський голова Олександр Третяк

- Тариф буде уніфікований. Тому що раніше, до об’єднання, перевізники працювали за маршрутом Рівне-Квасилів-Здолбунів. Це був один маршрут.

 

Тепер, коли Рівне об’єдналося з Квасиловом, це буде уже інша цінова політика. І ми обов’язково унормуємо ціни, щоб вони були більш-менш однакові.

Водночас він вкотре наголосив на тому, що продовжити рух 34-ї маршрутки до Городища – неможливо, бо це порушення закону, відповідно до якого громадський транспорт міста не може курсувати на території іншої тергромади.

Через це тепер доведеться розбиратися і з маршрутками, які їздять в Тинне і Вересневе.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень