Звертайтесь до «сімейника», лікуйте зуби і щеплюйтесь! Охорона здоров'я у Рівному працює

Зараз хіба лише не проводять планових операцій

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Усі амбулаторно-поліклінічні заклади охорони здоров’я у Рівному працюють за звичним графіком. Про це повідомили в міському управлінні охорони здоров'я.

Консультації сімейних лікарів та профільних спеціалістів можна отримати з понеділка по п'ятницю з 8 ранку до 6-ї години вечора у центрах первинної медико-санітарної допомоги.

У вихідні та святкові дні надання медичної допомоги забезпечує черговий лікар.

Стаціонарні заклади (лікарні) працюють цілодобово.

 

Але там тимчасово припинено планові госпіталізації та операції.

Пункт невідкладної медичної допомоги, що в Міській дитячій лікарні Рівного, працює цілодобово. Контактний номер пункту невідкладної медичної допомоги -  050 327 43 13.

Бригада медиків здійснює виїзди до населення з 8-ї до 18-ї. Після 6-ї вечора консультацію лікаря маленьким пацієнтам можна отримати телефоном чи на базі закладу.

Також у Рівному забезпечено цілодобове надання стоматологічної допомоги як дорослим, так і дітям. Контактний номер чергового кабінету у міській стоматполіклініці - (0362) 62 32 48.

Медики рекомендують пацієнтам закладів охорони здоров’я Рівненської міської ради своєчасно контактувати із сімейним лікарем та відмовитись від самолікування.

Нагадаємо, з початком війни у Рівному медичну онлайн допомогу надають пів сотні рівненських лікарів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень