«Лікар-бандит», — на Дніпропетровщині пацієнт напав на медика і зламав руку

Перед бійкою чоловік скаржився на погане самопочуття

У Дніпропетровській області пацієнт зламав лікареві руку. Інцидент стався у селищі Солоне у приміщенні центральної районної лікарні. Туди госпіталізували чоловіка, який впав з мосту.

Лікар порекомендував пацієнту купити знеболювальне в аптеці. Однак така порада хворому була не до душі, тож пацієнт напав на лікаря, повідомляє ТСН.

Пацієнту не сподобалося ставлення у лікарні

На суді підозрюваний вину визнав частково та заявив, що йому не сподобалося ставлення медиків до хворих. Тож під час словесної суперечки він вдарив лікаря.

Постраждалий лікар повідомив, що він зробив укол знеболювального чоловіку, але йому були потрібні сильніші ліки. Тоді лікар виписав рецепт і родич чоловіка пішов до аптеки. Хворий почав обурюватись та вимагати безкоштовних медичних послуг.

Тоді назвав лікаря бандитом та напав на нього.

 

У лікаря діагностували перелом руки.

Суд визнав чоловіка винним та засудив до одного року обмеження волі. Також нападник має виплатити потерпілому лікарю 12 тисяч гривень моральної компенсації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень