Витягнуть щасливий квиток: двом знакам Зодіаку неймовірно пощастить до кінця цього тижня

Їм потрібно готуватися до несподіванок

Скорпіон

Скорпіонам вдасться завершити на цьому тижні всі важливі справи. Вони відчувають, що на них чекає початок нового періоду. Тому у цих представників знаку Зодіаку практично немає боргів і зобов'язань, потрібно лише трохи «підтягнути хвости».

Наприкінці тижня нагорода не змусить на себе довго чекати. Вихідні принесуть Скорпіонам чимало шансів, які допоможуть змінити життя на краще.

Зокрема, з’явиться шанс знайти нову роботу або отримати перспективну високооплачувану посаду.

Козоріг

Наприкінці тижня Козорогам варто готуватися до приємних несподіванок. На них чекають неймовірні сюрпризи. Їм вдасться витягнути щасливий квиток і  життя заграє новими фарбами.

Зірки пророкують вирішення проблем, що стосуються кар’єри чи стосунків. Майте сміливість прийняти нові ідеї, які принесуть кардинальні зміни у життя.

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень