Заздрощі – Ракам, висока працездатність – Тельцям: гороскоп на 24 вересня

А Скорпіонам не завадять особисті стосунки

ОВНИ

Уникайте конфліктних ситуацій, бо через них ви втратите дуже багато енергії. Зараз у вас відповідальний період у роботі, тому вам знадобляться усі внутрішні резерви.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає емоційний підйом, тому не бійтеся навіть найскладніших завдань. Для приватних справ день теж вдалий.

БЛИЗНЯТА

Намагайтеся провести день максимально продуктивно. Не уникайте роботи, а беріть на себе найбільш відповідальні проєкти – згодом це оцінить ваше керівництво.

РАКИ

Вас можуть навмисно образити. Намагайтеся не реагувати на це, адже людина хоче «вкусити» вас через заздрощі.

ЛЕВИ

Не стримуйте себе, бо відчуття свободи дозволить проявити всі свої найкращі професійні якості.

ДІВИ

Ви будете надзвичайно впевненими та оптимістичними, тому досягти бажаного не буде проблемою. Цим варто скористатися, якщо хочете підвищення.

ТЕРЕЗИ

Через тривожність ви будете схильними перейматися за абсолютно усе, навіть те, що не є вашими обов’язками. Розслабтеся трохи й робіть те, що приносить вам задоволення. 

СКОРПІОНИ

Ви занадто напружені через насичений робочий графік. Аби це не призвело до виснаження, вам потрібно знайти розраду в особистих стосунках. Або знайти стосунки.

СТРІЛЬЦІ

Віддайтеся цього дня роботі повністю й отримаєте гарні перспективи.

КОЗОРОГИ

Направте свою енергію на домашні справи. Якщо в сім’ї виникли непорозуміння, то зараз саме час піти на примирення.

ВОДОЛІЇ

Енергетичні ресурси вашого організму зараз на висоті, тому можна сміливо планувати будь-які справи та заходи. Також ви можете отримати пораду, цінність якої зрозумієте згодом.

РИБИ

Вам потрібно проявляти ініціативу й не акцентувати свою увагу на дрібницях. Емоції вам будуть тільки заважати, тому постарайтеся виважено підходити до вирішення будь-яких питань.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень