Не чорна смуга, але буде непросто: назвали двох знаків Зодіаку, яких чекає особливий період невдач та успіхів

Це триватиме до кінця вересня

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Вересень принесе деяким людям складні випробування. Астрологи кажуть, що у цей період варто остерігатися недоброзичливців та не поспішати відкривати свої плани стороннім.

На кого чекає смуга випробувань вже найближчим часом

Телець

Тельці самі риють собі яму своїм занадто довгим язиком. Вже зовсім скоро вони можуть видати таку інформацію, яку слід було б тримати в секреті, бо це чужа таємниця. В результаті людина, яку вони обдурили, може помститися.

А помста, як всі знають, може бути дуже жорстокою. Тельці опиняться в не найприємнішій ситуації.

Скорпіон

Непроста смуга настане і в житті Скорпіонів. Кохана людина може розірвати з ними стосунки, близькі відвернуться від них, та й на роботі будуть суцільні завали. Вся проблема в тому, що часом Скорпіони забувають про інших, вони думають тільки про себе. Оточуючим це могло набриднути, тому вони вирішать зробити паузу в спілкуванні.

Така відстороненість людей може призвести до того, що Скорпіони впадуть у депресію. Виходити з неї вам доведеться самостійно. Так що беріть себе в руки.

Джерело: unian

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень