Ризик фінансових труднощів – Скорпіонам, унікальний шанс – Рибам: гороскоп на 25 вересня

А справи Водоліїв підуть вгору

ОВНИ

Уникайте суперечок і з'ясування відносин з колегами. Якщо зможете вчасно опанувати себе, то невдовзі ваші справи покращаться, а якщо дасте волю емоціям, то конфлікт може затягнутися на невизначений період.

ТЕЛЬЦІ

З обережністю поставтеся до ділових пропозицій, якими б перспективними вони вам не здалися. Остерігайтеся підводних каменів і перш ніж приймати остаточне рішення, проконсультуйтеся з фахівцями. 

БЛИЗНЯТА

Цього дня може на ваших очах виникнути незручна ситуація. Проявіть делікатність, інакше можете когось образити.

РАКИ

Ви можете зіштовхнутися з нерозумінням й це дуже вас засмутить. Тому намагайтеся менше спілкуватися з людьми. Навіть з близькими.  

ЛЕВИ

Є ризик помилок, які виправити самостійно буде важко. Пильнуйте, щоб не втрапити у халепу.

ДІВИ

Ви можете переоцінити свої сили, а це погано позначиться на здоров'ї на роботі. Намагайтеся добре обдумувати кожне своє слово, аби не образити когось із близьких.

ТЕРЕЗИ

Можлива невелика сварка з коханими, однак ще до вечора ви зможете владнати ситуацію. Щоправда залишиться невеликий осад.

СКОРПІОНИ

Уважно стежте за усіма подіями, які відбуватимуться цього дня, щоб не впустити знак долі. Будьте обережними з грошима – не давайте і не беріть в борг, інакше можуть виникнути фінансові труднощі.

СТРІЛЬЦІ

Хороший день для зміцнення зв'язків та старту нових проектів. Вам вдасться заручитися серйозною підтримкою, що пришвидшить розвиток ваших справ.

КОЗОРОГИ

Час брати ініціативу в особистих справах у свої руки. Вас чекає нове кохання або цікаве знайомство. 

ВОДОЛІЇ

Зараз напрочуд вдало складатимуться переговори, тому ви швидко зможете досягти бажаних результатів. Єдине застереження: не займайтеся ризикованими справами – час для них поки не настав. 

РИБИ

День подарує вам шанс, але діяти треба одразу ж. Якщо почнете відкладати прийняття рішення, то можете втратити цю унікальну можливість.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень