Знаковий день – Козорогам, емоційна нестабільність – Левам: гороскоп на 20 вересня

А Рибам краще уникати начальства

ОВНИ

Намагайтеся завершити максимальну кількість неприємних або нудних справ. Це плідний час, тому використовуйте його з користю.

ТЕЛЬЦІ

Ваші роздуми про минуле допоможуть по-новому подивитися на нинішню ситуацію. Це стане цінною опорою для подальших дій.

БЛИЗНЯТА

Будьте обережними, бо є ризик помилок. Продумуйте кожен крок, кожне слово. Перед ухваленням важливих рішень порадьтеся з кимось більш досвідченим у цьому питанні.

РАКИ

Усі завдання будуть даватися вам легко, тому можна суттєво підвищити свою продуктивність.

ЛЕВИ

Ваш емоційний фон буде нестабільним, тому будь-яка дрібниця може вивести вас з рівноваги. Постарайтеся не заводитися й оцінювати те, що відбувається, тверезо.

ДІВИ

Вас чекають несподівані зміни на краще. Давні справи почнуть вирішуватися на вашу користь.

ТЕРЕЗИ

Вам краще не ризикувати, оскільки один неправильний крок може обернутися проблемами. Також небажано наполегливо проявляти свої почуття.

СКОРПІОНИ

Можете сміливо братися за масштабні проєкти, вони обіцяють привести вас до успіху. Це ж стосується й ініціативи в особистому житті.

СТРІЛЬЦІ

Необдумані вчинки можуть мати неприємні для вас наслідки. Прислухайтеся до думок оточуючих. Вчіться на чужих помилках, щоб уникнути власних.

КОЗОРОГИ

Цей день буде знаковим для вас. Усі справи, які ви розпочнете зараз, будуть напрочуд вдалими. А невеликі перешкоди лише зроблять вас сильнішими.

ВОДОЛІЇ

Говоріть про себе менше, щоб вас не сприйняли за егоїста. Спробуйте стримуватися, якщо хочете, щоб розмова дала результат.

РИБИ

У вас можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Серйозну розмову краще відкласти, оскільки вас залишить дар переконання.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень