Непорозуміння на роботі – Ракам, спроба нашкодити – Левам: гороскоп на 13 вересня

А Козороги постануть перед вибором

ОВНИ

Не варто випереджати події. Паралельно з дрібними проблемами ви будете встигати вирішувати й важливі питання. Цей день буде напрочуд продуктивним.

ТЕЛЬЦІ

У вас буде можливість підняти самооцінку – приємне спілкування або цікаве знайомство зробить свою справу.

БЛИЗНЯТА

День підходить для будь-якої розумової та творчої діяльності. Також добре займатися громадською діяльністю.

РАКИ

День пройде без серйозних випробувань, але й без вагомих успіхів. Намагайтеся не втручатися у чужі справи та не зважайте на розбіжності з колегами.

ЛЕВИ

Уважніше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, особливо у питаннях людей, які вас дратують. Зараз ви будете відчувати, що хтось прагне створити вам неприємності й саме інтуїція допоможе вам визначити таку людину. 

ДІВИ

Вас чекають зміни у професійній сфері діяльності. Добре подумайте, перш ніж погоджуватися на пропозиції, які стосуватимуться роботи.

ТЕРЕЗИ

Не починайте нічого нового, бо це не принесе вам ні задоволення, ні грошей.

СКОРПІОНИ

Вам цього дня вдаватиметься все, якщо ваші емоції будуть під контролем. Якщо ж ви дасте їм волю, то ризикуєте зіпсувати й те, що є.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає багато роботи, але постарайтеся у вільні хвилини зайнятися приємними справами, які дозволять розслабитися.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться робити вибір. Якщо ви не впевнені у власних силах, то порадьтеся з людьми, які є авторитетом для вас. А краще – відкладіть рішення.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно більше уваги приділяти своєму здоров'ю та більше дбати про себе. Спробуйте відкорегувати плани на день, аби знайти час на відпочинок.

РИБИ

Ви сповнені рішучості досягти мети. Головне – вірити у себе й не дозволяйте собі розслаблятися.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень