Грошопад – Ракам, маленькі хитрощі – Близнятам: гороскоп на 8 вересня

А Діви можуть зустріти супутника життя

ОВНИ

Намагайтеся бути більш терпимими до тих, хто має інші погляди та смаки. Через зайві емоції ви можете втратити прихильність керівництва та колег. 

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви будете затребувані як фахівець, тому можливі пропозиції. Стосунки з коханими також складатимуться гармонійно. 

БЛИЗНЯТА

Можливі серйозні витрати, але гроші будуть витрачені не даремно. А в роботі, завдяки маленьким хитрощам, ви зможете добитися гарних результатів у переговорах.

РАКИ

Вірогідне отримання неафішованого доходу, спадщини чи страхової виплати. За підтримки покровителів можливі кар’єрні зміни.

ЛЕВИ

Прекрасний день, коли самопочуття і настрій будуть на висоті, а прилив енергії дасть можливість вирішити чимало питань. Можливі цікаві знайомства, несподіване вирішення складних питань і здійснення бажань.

ДІВИ

Будьте уважними у виборі партнерів - не виключено, що ви зустрінете людину, з якою пов'яжете своє життя. Саме цього дня може трапитися щось, що серйозно вплине на ваш світогляд і життєві цінності.

ТЕРЕЗИ

Цього дня будуть виникати перешкоди, але якщо ви будете наполегливими й підключите логіку, то зумієте їх легко обійти. Зрозумівши хто намагається зіпсувати ваші плани, ви зможете вийти переможцем.

СКОРПІОНИ

День ідеальний для колективної роботи, зустрічей і переговорів. В особистих стосунках вас теж чекають лише приємності.

СТРІЛЬЦІ

Ваші справи підуть в гору, що викличе заздрість у ваших колег. Намагайтеся не давати волю емоціям. Труднощі можуть виникнути й у відносинах з чиновниками. 

КОЗОРОГИ

Намагайтеся не воювати з долею, а краще підлаштуйтеся під обставини. Якщо щось не виходить - перенесіть на інший день. 

ВОДОЛІЇ

У вас буде шанс зробити кар’єрний крок. Але тільки не через підлабузництво. Зараз важливо менше ділитися інформацією і більше працювати.

РИБИ

Гарний час для будь-яких нововведень, для активних дій та великих покупок. Хороший настрій та відмінне самопочуття допоможуть вам завершити важливі справи.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень