Нав’язлива допитливість – Скорпіонам, обов’язкова компанія – Овнам: гороскоп на 3 вересня

А Тельцям потрібно розважитися

ОВНИ

Інколи у вас є потреба побути наодинці, але тільки не цього дня. Зараз вам дуже буде потрібна компанія, інакше ваші думки заведуть вас у депресію.

ТЕЛЬЦІ

Останнім часом у вас був активний період, починаючи з роботи й закінчуючи емоційними стресами. Цього дня добре було б зустрітися з друзями й трохи розважитися.

БЛИЗНЯТА

Світ цього дня буде настільки прихильним до вас, що вам буде дуже важко зробити щось неправильно. У вас є шанс отримати бажаний результат.

РАКИ

Вам захочеться щось зробити своїми руками або дізнатися щось нове. Або ви задумаєтеся про серйозні стосунки.

ЛЕВИ

Ви вмієте говорити людям те, що вони хочуть почути,  вмієте втертися в довіру й нав’язати свою думку. Однак цього дня хтось зіпсує ваші плани.

ДІВИ

З часом люди, які абсолютно впевнені у своїх силах, починають менше уваги звертати на вразливі сторони, а це не завжди закінчується добре. Не втрачайте пильності.

ТЕРЕЗИ

Іноді робити щось – це найкращий спосіб відпочити. Для вас, особливо цього дня, дуже важливо знайти творчий вихід своєї енергії.

СКОРПІОНИ

Якщо ніяк не можете почути відповідь на своє питання, то спробуйте його перефразувати або просто скажіть все прямо. А краще намагайтеся побороти у собі зайву допитливість.

СТРІЛЬЦІ

Життя мінливе і нині, можливо, у вас не найкращі часи. Незабаром вас чекатиме успіх, а поки важливо не опускати руки.

КОЗОРОГИ

Якщо ви відчуваєте бажання зробити щось нове, то не дозвольте нічому зупинити вас. Це ідеальний для змін.

ВОДОЛІЇ

Дайте собі перепочити. І зробіть це так, як хочеться вам. Спробуйте взяти все у свої руки та боріться за те особисту свободу.

РИБИ

Вам важко буде виконати обіцянку, тому захочеться  збрехати про причини, щоб не зачепити чиїсь почуття. Будьте відвертими або взагалі нічого нікому не пояснюйте.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень