Новий спосіб заробітку – Овнам, втручання у роботу – Водоліям: гороскоп на 29 серпня

А комусь зорі пророкують романтичні приємності

ОВНИ

У справах проявіть творчий підхід і прислухайтеся до колег. Цілком ймовірно, що саме зараз ви знайдете новий спосіб заробітку. 

ТЕЛЬЦІ

Один із найбільш сприятливих днів, коли можлива реалізація всіх ідей і задумів. Ретельно продумані дії, рішучість і наполегливість принесуть успіх. Також день буде насиченим цікавими подіями в особистому житті. 

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно бути більш стриманими й обачними, адже можливі серйозні прорахунки у роботі.

РАКИ

Підходьте до будь-якої справи відповідально та серйозно. Сприятливе розташування планет дозволить реалізувати давні ідеї.

ЛЕВИ

Зорі сприяють будь-яким починанням і задумам, проте свої наміри потрібно тримати при собі, інакше недруги спробують перекреслити ваші плани.

ДІВИ

Ваша нерішучість буде заважати у пошуках виходу з неприємної ситуації. Більше впевненості в собі й усе вирішиться на вашу користь.

ТЕРЕЗИ

Прораховуйте ситуацію на два ходи вперед, щоб уникнути великого розчарування. Прислухайтеся до кожного слова й аналізуйте усе, що відбувається.

СКОРПІОНИ

Цього дня зростуть ваші творчі здібності та інтуїція. Будь-яка справа буде даватися легко та принесе хороший результат. Ваші якості відзначать та оцінять оточуючі. 

СТРІЛЬЦІ

Винахідливість, шарм і фантазія зроблять вас центром уваги й допоможуть вирішити будь-які питання. Цього дня можлива романтична зустріч з давньою симпатією.

КОЗОРОГИ

Сприятливий день для звернення до державних установ. Також є шанс несподівано покращити фінансове становище.

ВОДОЛІЇ

Нові справи будуть успішними, проте ваша нерішучість або втручання сторонніх осіб можуть негативно позначитися на результаті. 

РИБИ

Вас чекає зустріч зі старими друзями. Постарайтеся не згадувати про колишні непорозуміння, бо виникнуть нові.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень