Наприкінці серпня їх чекає шалений успіх: Три знаки Зодіаку, мрії яких здійсняться вже зовсім скоро

Три щасливчики, які зможуть здійснити свої мрії

Лев

Наприкінці серпня Леви отримають чудову винагороду за всі старання та важку працю. У них всі шанси стати лідером у колективі, через власні цікаві і перспективні ідеї. Будь-які труднощі Леви пройдуть з легкістю. Останній тиждень серпня їх очікуватимуть приємні сюрпризи, які завершаться фінальним неймовірним подарунком долі. 

Терези

Останній тиждень серпня стане для Терезів періодом росту та позитивних трансформацій. Вони суттєво виростуть в кар’єрі, а ще отримають всі шанси знайти свою половинку. Для тих хто вже давно в стосунках варто чекати на перехід на інший рівень. Ймовірно, це пропозиція вийти заміж. 

Стрілець

Наприкінці серпня Стрільці спробують багато нових речей і більшість з них сильно будуть тішити та мотивувати. Астрологи радять не боятися розширювати кругозір. Стрільці відчуватимуть неабиякий оптимізм і натхнення від власного життя. Цей настрій притягне  приємні події та зміни. Зокрема, Стрільці зможуть кардинально змінити рід діяльності, і навіть місце проживання. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень