Три знаки Зодіаку, яких у вересні переслідуватиме минуле

Помилки минулого слід сприймати як неоціненний досвід, і тоді майбутнє буде безхмарним

ОВНИ

Вересень буде місяцем випробувань та глибинних трансформацій. Ви давно тікали від тяжкої правди. Але проігнорувати проблему - це не означає справитися з нею. У вересні доведеться зустрітися з минулим.

Не можна постійно контролювати та пригнічувати свої емоції. Вам потрібно визнати свої почуття і поділитися ними. Меланхолія є частиною життя, але вона не повинна визначати, ким ви є або як ви живете. Проблеми не триватимуть вічно. Незабаром прийде біла смуга, головне – перестати зациклюватися на собі.

БЛИЗНЯТА

Коли вам сумно, ви ніби ховаєтесь у свій панцир. Ви відчуваєте, що стаєте для близьких тягарем і хочете розв'язувати проблеми самостійно. Жаліти себе – це нормально, проте не варто відмовлятися від допомоги.

Минуле не може керувати вами, вам потрібно зібрати всі сили для рішучого кроку вперед. Є люди, які вас підтримують та зрозуміють. Переконайтеся, що у вас достатньо часу, щоб впоратися зі своїми почуттями й відновити рівновагу.

ВОДОЛІЇ

Вас просто переслідуватимуть події та люди з минулого. Але є і чудова новина – ви будете сповнені енергії та впевненості, і вам здаватиметься, що немає жодних труднощів, які ви не зможете подолати.

Будьте чесні та щирі з собою. Осінь – час меланхолії, тож дозвольте собі насолодитися спогадами про минуле, щоб потім з новими силами йти вперед. Скорбота може прийти і без причини, але найімовірніше до депресивних настроїв призведуть травматичні переживання. Відпустіть минуле, згадайте про свій оптимізм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень