Ці три знаки зодіаку зроблять кар'єру найшвидше

Їх найчастіше ставлять керівниками

Телець


Якщо ви візьмете на роботу Тельця, то будьте певні – порядок та строга система нових правил вам забезпечені. Телець не переносить нічого спонтанного чи раптового – для них вкрай важливо, щоб усе було максимально передбачуваним та стабільним.

Крім того, Тельці небайдужі до похвал - такого працівника потрібно обов'язково хвалити і ставити за приклад, і він гори для вас зверне. Правда, потім обов'язково поставить їх на місце і акуратно вимете уламки та пісок.

Лев


Лев обожнює за щось відповідати: дайте йому точку опори і кілька десятків підлеглих - і він переверне Землю. Леви обов'язково повинні займати керівні чи хоча б лідерські позиції: в умовах підпорядкування вони починають чахнути. Але, треба сказати, і керівники з них виходять чудові — мудрі, уважні та демократичні.

Водолій


Водолії — непередбачувані працівники. То вони настільки точні й старанні, що душа радіє, виконують роботу чудово, додаючи власні штрихи, що робить результат ще кращим, то стають вкрай неуважними, безладними і взагалі не зрозуміло, про що вони думають.

Звичайно, другий варіант проявляється рідко, але до нього також варто бути готовим. Колектив завжди відноситься дуже тепло до Водоліїв, і начальство їх, зазвичай, теж любить.

За матеріалами онлайн-ЗМІ 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень