Шосте чуття – Водоліям, претензії – Дівам: гороскоп на 6 вересня

А Стрільцям варто менше говорити

ОВНИ

Несподівана новина може зіпсувати настрій та плани, тому не плануйте на цей день важливих зустрічей. Контроль над емоціями теж не завадить.

ТЕЛЬЦІ

Ваша впевненість у собі дозволить підкорити будь-які вершини. Вірте у себе завжди, а не лише сьогодні.

БЛИЗНЯТА

Не виключено, що вам доведеться відновити дружбу, яка свого часу закінчилася розчаруванням. Якщо це може бути корисним для вас, то відновлюйте, але людину цю більше не підпускайте надто близько.

РАКИ

Це ваш час – час професійного визнання. Також зорі застерігають: уникайте справ, пов’язаних з фінансами.

ЛЕВИ

Намагайтеся не починати нову справу, оскільки цей день для цього зовсім не підходить. Ваші обережність і завбачливість виявляться дуже доречними.

ДІВИ

Терпіння допоможе обійти гострі кути у спілкування з керівництвом або діловими партнерами. Можливі нападки й з боку друзів.

ТЕРЕЗИ

Можливі непорозуміння на роботі. Будьте уважні й не приймайте швидких рішень.

СКОРПІОНИ

Ваші проблеми будуть пов'язані з особистим життям. Може дійти навіть до розриву, тому, щоб уникнути такого сценарію, не висловлюйте претензій та зумійте вчасно опанувати себе.

СТРІЛЬЦІ

Працюйте самостійно, якщо хочете добре виконати завдання. Не розповідайте про свої плани, бо таке відверте спілкування може вийти боком.

КОЗОРОГИ

Не забувайте про повноцінний відпочинок, який піде вам на користь. Не рекомендується займатися побутовими проблемами.

ВОДОЛІЇ

Ваше шосте чуття допоможе викрити недоброзичливців і покращити стосунки з керівництвом.

РИБИ

Зірки застерігають вас від ризикованих справ і сумнівних знайомств. Намагайтеся зараз нічого не змінювати, щоб не погіршити собі життя.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень