Впевненість у коханих – Близнятам, вирішення проблем – Левам: гороскоп на 2 вересня

Також зорі попереджають про сварки

ОВНИ

Можливі сварки з близькою людиною. Зорі радять проявити більше чуйності.

ТЕЛЬЦІ

Зорі налаштовані до вас прихильно. Не виключено, що за сприяння впливового покровителя вам вдасться закласти перший камінь майбутнього успіху.

БЛИЗНЯТА

Можливе ускладнення стосунків з рідними. Разом з тим кохана людина продемонструє вам свою відданій, проявивши себе у складній ситуації.

РАКИ

Вам можуть запропонувати змінити сферу діяльності та хороший заробіток. Не ухвалюйте рішення відразу – візьміть паузу, щоб усе добре обдумати.

ЛЕВИ

Це буде успішний день, який запам'ятається вирішенням проблем. Також ви зможете зав’язати дуже вигідні знайомства.

ДІВИ

Нові люди, що увійшли у ваше життя, можуть стати джерелом багатьох неприємностей, тому пильнуйте.

ТЕРЕЗИ

Розберіться у своїх стосунках з друзями. Перегляньте плани і тактику поведінки. Особисте життя також потребуватиме коректив.

СКОРПІОНИ

Вигідна на перший погляд пропозиція, незважаючи на всю принадність, не принесе прибутку. Також цього дня вам потрібно проявити терпіння і витримку. 

СТРІЛЬЦІ

Сприятливий день для фінансових операцій і покупок. Не варто уникати знайомств - ви зможете показати себе у вигідному світлі та отримати нових союзників.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться поєднувати домашні клопоти з робочими проблемами, а вирішення нових питань - з реалізацією планів попередніх днів. 

ВОДОЛІЇ

Контролюйте усі події й нікому не довіряйте ініціативу. Ваші марнославство та егоїзм дуже дратуватимуть оточуючих, тому можливі конфлікти.

РИБИ

Можливо, що проблеми, які довгий час назрівали, випливуть назовні саме цього дня. Але вам вдасться швидко вирішити ситуацію.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень