Фінансова криза – Козорогам, емоційний голод – Левам: гороскоп на 28 серпня

А Рибам доля дасть урок

ОВНИ

Ви будете відчувати в собі силу та енергію, тому не втрачайте дорогоцінного часу, а займіться вирішенням питань, які здаються найважчими.

ТЕЛЬЦІ

Використовуйте кожну можливість, яку дасть вам доля. Особливу увагу зверніть на пропозиції, які вам зроблять цього дня.

БЛИЗНЯТА

Від того, як ви зможете реагувати на професійні виклики цього дня, буде залежати ваша кар’єра. Хочете підвищення – працюйте за двох!

РАКИ

На цей день можна планувати справи, за які ви довгий час не хотіли братися. Намагайтеся не відмовляти людям – незабаром вони будуть вам корисними.

ЛЕВИ

Вам мало емоцій й ви ніяк не зможете насититися почуттями. Зараз починається найкращий період для владнання амурних справ.

ДІВИ

Не майте справ з особами, яким не надто довіряєте. Також не зв'язуйте себе обіцянками - навряд чи ви їх виконаєте, але дорікати собі будете довго.

ТЕРЕЗИ

День буде знаковим у професійному плані. Справ буде багато, але вам вдасться прекрасно впоратися з будь-яким обсягом роботи. Успішно будуть складатися й романтичні справи.

СКОРПІОНИ

Не випереджайте події і все буде добре. Разом з дрібними проблемами ви будете встигати вирішувати й важливі питання, тому днем ви будете задоволені. 

СТРІЛЬЦІ

Даний період підходить для змін, тому сміливо починайте покращувати своє життя. Єдиним винятком є ​​любовні стосунки – тут все має залишатися так, як є. До часу.

КОЗОРОГИ

Основною проблемою цього дня може стати криза у фінансах. Доведеться виплачувати старі борги та, на жаль, робити нові. 

ВОДОЛІЇ

Цього дня не варто звертатися з проханнями до керівництва. Зорі радять навіть на очі начальству зараз не потрапляти.

РИБИ

Цей день може дати вам кілька важливих життєвих уроків. Багатьом з вас доведеться опуститися на землю і задовольнятися тим, що маєте.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень